2019. március 24., vasárnap

O.J. és a Kardashianek

A valóságshow-szereplőkből influenszerekké vált Kardashian-lányok családja közeli résztvevője volt a Simpson-ügynek. Robert Kardashian - Kim és a többiek édesapja - barátja, és a gyilkosságok után legnagyobb támasza volt O.J.-nek. Jogász diplomája volt, amit addig üzletemberként sosem használt, azonban a per kezdetén újraélesztette ügyvédi engedélyét, így részt vehetett a Dream Team munkájában - és ami még fontosabb, ügyvédként nem hallgathatták ki védence házasságáról és a Nicole-lal szembeni cselekményeiről. A pletykák szerint azért is vetette bele magát olyan nagy lelkesedéssel az ügybe, mert korábbi felesége, Kris nemrég házasodott össze az olimpikon Bruce Jennerrel, és éppen velük volt hangos a fél média. Kardashian azt remélhette, hogy barátja védelmével újra ő kerül reflektorfénybe.



Azonban exneje, Kris Jenner is érintett volt a perben, és hajdani férjével ellentétes oldalon foglalt helyet, hiszen legjobb barátnőjét gyászolta Nicole halálával. Több interjúban is megerősítette, hogy meg van győződve Simpson bűnösségéről. Elhunyt barátnője tiszteletére 1995-ben született lányának a Kendall Nicole nevet adta.



A gyilkosság után O.J. a Kardashian-villában bujkált a riporterek elől. A pár nap alatt - elsősorban vezető ügyvédje, Robert Shapiro javaslatára - számos orvosi vizsgálatot, valamint hazugságvizsgálatot is elvégeztek Simpsonon. A híres autósüldözés napján is onnan szökött meg a letartóztatására érkező rendőrök elől. 

Az évek során több interjúban is beszámoltak a családtagok a gyilkossági üggyel és Simpsonnal kapcsolatos élményeikről:



Még Ellen Degeneresnél is felmerült a téma, a 2016-os The People vs. O.J. Simpson sorozat kapcsán:



Végül, bónuszként egy videó arról, hogy (a később egy 2006-os fegyveres rablásért szabadságvesztésre ítélt) O.J. Simpson a Keeping Up with the Kardashians showt szerette nézni a börtönben:



Képek forrása: innen és innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése