2016. január 30., szombat

Rólunk


Mi az a Perjátszó Kör?
A Perjátszó Kör az ELTE ÁJK hivatalos, kifejezetten perek előadására specializálódó színjátszó társulata, ami tavaly lett 10 éves, de még ennél sokkal több is! Olyan lelkes baráti társaság, befogadó művészi közösség, ahová szívesen megy az ember egy fárasztó egyetemi nap után, hogy kiélhesse a kreativitását és tehetségét.
Az alábbi jubileumi videó is sokat elárul rólunk:

Mit csinál a Perjátszó Kör?
Egy félév alatt két előadást viszünk színre az egyetem Dísztermében (Aula Magna), amelyekben történelmi személyiségek nevezetes pereit dolgozunk fel, továbbá időnként vidéki egyetemeken és híres intézményekben, rendezvényeken is fellépünk. A perjáték a perszimuláció és a színjátszás olyan egyedi egyvelege, amit egyesületünk egyedül képvisel egész Magyarországon.

Kik a Perjátszó Kör tagjai és én hogy lehetek az?
A társulat tagjai többségében az egyetemen tanuló diákok, de a csoportot színesítik olyan végzett jogászok is, akik egykor szintén az ELTE ÁJK-n tanultak. A Kör leendő tagjait több körös felvételi alapján veszi fel, amelynek időpontját előzetesen meghirdetjük az interneten. Figyeljétek a Perjátszó Kör hivatalos Facebook oldalát (
www.facebook.com/perjatszokor/)! :)

Miért jelentkezzek a Perjátszó Körbe?
Mindenképp jelentkezz, ha szeretnél egy jó hangulatú és lelkes, nyitott közösség tagja lenni ahol igazán önmagad lehetsz, ahol maradandó és értékteremtő munkát tudsz végezni az egyetem falai között, kiélni a benned szunnyadó kreativitást, továbbá ha szeretnéd fejleszteni az előadói készségeidet! Az egyesületben kipróbálhatod magad szövegkönyvíróként, színészként, díszlet és jelmeztervezőként, de a lehetőségek tárháza végtelen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése