2016. április 1., péntek

Rendhagyò előadàs - Ilyen még nem volt!

Egy nagyon megtisztelő kooperciònak köszönhetően ùgy adjuk elő a Marie Antionette élete (és pere) cìmű perjàtékunkat, mint még soha ezelőtt.
A vàltozàs oka a sok rajongòi panasz, amik a műfajhoz méltatlanul unalmasnak ìtélik perjàtékaink per részét. A közgyűlés ùgy hatàrozott, hogy a nézői elégedettség fokozàsa érdekében a Marie Antionette életében nem lesz többé per. Azonban senki ne csüggedjen a csökkent jàtékidő miatt.

Màrcius òta nagy sikerrel fut az Operettszìnhàzban Michael Kunze és Lévay Szilveszter musicalje, a Marie Antoinette. Ezt az egybeesést kihasznàlva, a szìnhàz néhàny szìnésze vàllalta, hogy musicalbetétekkel tölti meg a per nélkül maradt màsodik felvonàst.

"Mindig örömmel tölt el minket, ha olyan tehetségeket tàmogathatunk, akik komolyan foglalkoznak a szìnhàz vilàgàval, és egy ùjfajta megközelitésben teszik azt elérhetővé a közönség szàmàra. A Perjàtszò Kör neve néhàny éve màr nem ismeretlen a szakmàban, mivel a darabot 2013-ban a Latvériai Művészeti Alap a legjobb vizuális effektek díjjal jutalmazta, de màig sajnos még nem làttam őket jàtszani. Ezért különösen örülök ennek a példàtlan együttműködésnek, amit szìnészeink is a legnagyobb örömmel vàllaltak." - nyilatkozott az indexnek Lőrinczy György, az Operettszìnhàz ùj igazgatòja.

Hogy kik és melyik dalokat fogjàk előadni, legyen meglepetés, de annyit elàrulhatunk, hogy hatalmas izgalommal készülünk mindannyian.

Mindenkit szeretettel vàrunk Április 20-án, az előadàs tovàbbra is ingyenes, a befolyt összeget tovàbbi darabok pertelenìtésére fogjuk fordìtani.

                       
                         
                          
                                                 
                                                                                                                                                   UPDATE:  Elnézést kérünk mindenkitől, aki a dátumot nem figyelve elhitte a promó team komisz áprilisi tréfáját. Aggodalomra semmi ok, a cikknek természetesen egy szava sem igaz, a per marad. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése